Intrati in cont

Nu aveţi încă un cont? Creati unul

Am pierdut parola. Vă rog să mi-o trimiteți pe mail

Va intereseaza un anumit produs?

Comanda si livrare » Cum comand online

Navigarea si alegerea produselor

Cum Royal York are doua domenii de activitate, DECORATIUNI INTERIOARE si COSMETICE HOTELIERE, structura site-ului a fost gandita astfel incat sa va usureze navigarea. Astfel, in pagina de start aveti acces la cele doua categorii, sub fiecare imagine aflandu-se subcategoriile aferente. Sub logo-ul Royal York sunt, de asemenea, linkuri catre cele doua categorii, pentru a putea oricand schimba domeniul de care sunteti interesat. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra., apasati pe butonul „Adauga in cos”.

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor se va actualiza automat cosul de cumparaturi si, in partea de sus a ecranului, in dreapta, veti vedea numarul produselor pe care le-ati adaugat.  Facand un click pe acel link veti fi directionat catre pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului „Continua cumparaturile”.

Lista cu dorinte

Aveti posibilitatea de a va salva pentru mai tarziu produsele, astfel incat sa aveti oricand acces la ele pentru a le comanda ulterior. In pagina produsului trebuie doar sa apasati butonul „Salveaza produsul”, iar apoi, din sectiunea speciala „Lista cu dorinte” ce apare atunci cand intrati in contul dumneavoastra de utilizator, puteti adauga automat in cos produsul sau produsele dorite.