Intrati in cont

Nu aveţi încă un cont? Creati unul

Am pierdut parola. Vă rog să mi-o trimiteți pe mail

Va intereseaza un anumit produs?

Contul meu » Cont client

De ce este necesar contul de client?

Pentru ca stocarea informatiilor pe care le livrati in momentul crearii unui cont de utilizator inseamna comenzi mai rapide. Inca de la primul contact cu Royal York, toate informatiile necesare livrarii comenzilor dumneavoastra sunt stocate si pot fi oricand folosite foarte usor pentru o noua comanda.

Cum creez un cont de client?

Crearea contului se va realiza prin completarea acestui formular. In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda, atunci acesta se va crea folosind detaliile personale si de livrare. Apoi, veti primi o parola prin email, pe care o veti folosi pentru a va accesa in orice moment contul  de utilizator. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa (valida) pe care o folositi in mod curent. Astfel va asigurati ca veti primi toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util.

Confidentialitate

Royal York va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Aceste informatii nu vor fi transmise sub nicio forma sau motiv unei/unor terte parti. Exceptie pot face cazurile in care vi se va cere acordul scris sau cele prevazute de lege.