Intrati in cont

Nu aveţi încă un cont? Creati unul

Am pierdut parola. Vă rog să mi-o trimiteți pe mail

Va intereseaza un anumit produs?

Servicii clienti » Renuntarea la cumparare

Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice pentru produsele achiziţionate online.

Produsele achiziţionate la distanţă se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Orice modificare a stării produselor duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor costuri administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate. Royal York SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fără ambalaj, sigilii de protecţie etc. pentru readucerea lor la starea initiala sau, la opţiunea clientului, îi vom re-expedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000.

Contravaloarea produselor va fi restituită integral în cel mult 30 de zile de la data notificării în scris.

Costurile de returnare de la client către Royal York SRL intră în sarcina clientului. Produsul trebuie să fie expediat prin curier la depozitul nostru din Str 1 Decembrie 1918 nr 21, comuna Rosu (Chiajna), judet Ilfov. Pentru ca returnarea să fie completă, este necesară înapoierea produsului împreuna cu o copie a facturii fiscale şi a certificatului de garanţie. Pierderea documentelor poate atrage întârzieri privind restituirea contravalorii produselor, până la finalizarea situaţiei în cauză.