Intrati in cont

Nu aveţi încă un cont? Creati unul

Am pierdut parola. Vă rog să mi-o trimiteți pe mail

Va intereseaza un anumit produs?

Servicii clienti » Termeni si conditii

Conditii de utilizare
Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.royalyork.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Incheierea contractului privind cumpararea si livrarea produselor are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a respectivei comenzi. Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra privind primirea mesajelor electronice legate de produsele sau serviciilor comercializate de catre Royal York.

Informatiile furnizate catre Royal York SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (si anume efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Royal York SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa ceara stergerea din baza noastra de date a tuturor informatiilor furnizate.

Royal York SRL isi rezerva dreptul de a face modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.royalyork.ro (texte, fotografii, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea Royal York SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea, fara acordul Royal York SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori de afisare care pot surveni in urma unor greseli de tastare sau lipsei de acuratete in caracteristicile produselor comercializate. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Conformitate

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.royalyork.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.royalyork.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.royalyork.ro si va avea drept consecinta cercetarea penala impotriva celui (celor) care a(u) incercat savarsirea acestui fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si Royal York SRL va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Comenzi nevalide

Ne asumam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam niciun fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi si presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de Royal York SRL. Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa ridice produsele conform comenzii trimise. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate. Neridicarea produselor sau neexecutarea obligatiilor (mentionate mai sus) fata de Royal York SRL va duce in mod automat la neluarea in calcul a urmatoarelor comenzi.

Discounturi

Discounturile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Exceptie fac cazurile semnalate corespunzator clientului.

Garantie

Garantia produselor din gama decoratiunilor interioare este de trei ani, iar garantia produselor din gama cosmeticelor hoteliere este de doi ani.

Dispozitii finale

Royal York SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.royalyork.ro si structurii acestuia, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

In momentul efectuarii unei comenzi online, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.