Intrati in cont

Nu aveţi încă un cont? Creati unul

Am pierdut parola. Vă rog să mi-o trimiteți pe mail

Va intereseaza un anumit produs?

Concurs

Royal York a premiat trei hotelieri cu pachete Sejur Placut pentru tot anul!

Pentru ca ai achizitionat produse de cosmetica hoteliera de la Royal York si pentru ca noi ne respectam clientii si ii fidelizam va anuntam fericitii castigatori ai campaniei „Castiga Dublu”. Felicitari norocosilor si tuturor participantilor pentru alegerea facuta, dar si pentru ca au grija de oaspetii lor cu ajutorul produselor Royal York. Cu multa bucurie si in aplauzele noastre va prezentam castigatorii:

Premiul I – 300 de pachete complete Sejur Placut – Sima Arges

„Multumesc pentru cosmetice, se vede ca sunteti o firma serioasa cu produse de calitate
Alexandru, marele castigator al cosncursului „Castiga Dublu”

Premiul II – 400 de pachete mediu Sejur Placut – Iulia Ana Maria

„Sunt bine venite pachetele Sejur Placut, mai ales acum de Sarbatori, ne-ati facut o surpriza foarte frumoasa. Multumim si felicitari pentru concurs”
Ionut, castigatorul premiului II

Premiul III – 200 de pachete economice Sejur Placut – Dacia RRT

„Multumim frumos! Suntem foarte multumiti de serviciile si de produsele dumneavoastra”
Carmen, castigatoarea premiului III

Felicitari! Veti fi contactati de reprezentantii nostrii pentru a va spune cum puteti intra in posesia premiilor! Asteptam imagini cu premiile si fericitii castigatori. Felicitari si participantilor si mult succes tuturos!

Mai jos aveti lista cu toti participantii:

Premiul III – 200 de pachete economice Sejur Placut
Klaben
Elba Optimal
Rivoli
Radical PTPS
Posada Vidraru
Posada
Oradea Expres Hotel
PFA Georgescu Melania
Comercial Pistal
Dacia RRT
Fenyo
Ruia
Fagaras Sud
Madgom Exim
Ii Silaghi

Premiul II – 400 de pachete medii Sejur Placut
Iulia Ana Maria
Dambovita
HB Hotels
Hotel Kleyn

Premiul I – 300 de pachete complete Sejur Placut
Emico
Griff Touristic
Sima Arges
Majestic
Monteoru
PF Leescu
Comexim R
Erbasu
Florea Grup
Hotel Timisoara
THR Prahova
Trans Expres
Everest

Multumim pentru participare si pregatim un nou concurs pentru anul viitor cu multe premii surpriza!

P.S. Nu uitati de promotia la pachetele speciale Sejur Placut pentru Sarbatori

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.a. Organizatorul campaniei este SC ROYAL YORK SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Ilfov, Str 1 Decembrie 1918 nr 21, Rosu – Chiajna, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/467/2005, cod fiscal RO 6562865, cont bancar RO80RZBR0000060000672036 deschis la Raiffeisen Bank Lujerului, reprezentată de Carmen Ciurescu in calitate de Director Executiv.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.royalyork.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Royal York SRL si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.
3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura in perioada 14 septembrie 2011 – 28 noiembrie 2011. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 27 noiembrie 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.
4. MECANISMUL CONCURSULUI
Subiectul concursului: Utilizatorii vor trebui sa achizitioneze produse de cosmetica hoteliera in valoare de minimum 169 RON. Vor exista 3 premii sub forma unor pachete de cosmetice hoteliere marca Sejur Placut in valoare de minim 338RON.
Cum se participa la concurs:
Premiul 3: prin achizitionarea de produse Royal York in valoare de minim 169 RON puteti castiga pachete economice Sejur Placut in valoare de 338 RON (200 de pachete Sejur Placut economice).
Premiul 2: cumpara de minimum 460 RON cosmetice hoteliere si poti castiga pechete mediu Sejur Placut in valoare de 920 RON (400 de pachete Sejur Placut medii).
Premiul 1: cumpara de minimum 749 RON si poti castiga pachete complet Sejur Placut in valoare de 1.497 RON (300 de pachete Sejur Placut complet).
5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a. Se considera Castigatori concurentii care sunt desemnati prin tragere la sorti de catre SC ROYAL YORK SRL.
b. Castigatorii se anunta online pe data de 28 noiembrie 2011 pe site-ul www.royalyork.ro in sectiunea Cosmetice hoteliere – Concurs.
6. PREMIU
a. Valoarea premiilor este: 2.755 de lei.
b. Premiile nu se acorda in bani.
c. Premiile vor fi revendicate in termen de 14 zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul SC ROYAL YORK SRL incepand cu data de 28 noiembrie 2011 de catre castigatorii cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.
7. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.
8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.royalyork.ro. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.
La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa www.royalyork.ro – SC ROYAL YORK SRL, Str 1 Decembrie 1918 nr 21, Rosu – Chiajna, Departament Marketing, organizatorul se obliga:
• Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
• Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
• Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
10. DISPOZITII FINALE
Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.royalyork.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: SC ROYAL YORK SRL, Str 1 Decembrie 1918 nr 21, Rosu – Chiajna, Departament Marketing (marketing@royalyork.ro), pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.
11. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.
12. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.