Intrati in cont

Nu aveţi încă un cont? Creati unul

Am pierdut parola. Vă rog să mi-o trimiteți pe mail

Va intereseaza un anumit produs?

Despre noi

Bun venit în casa Royal York! Sperăm să fie o vizită placută și utilă, abia așteptăm să vă fim de folos! Acest site a fost astfel desenat încât să fie user friendly și să vă ajute în luarea deciziei potrivite pentru dumneavostră și business-ul sau casa dumneavostră.

Timp de aproape 20 de ani, Royal York a inovat și a gestionat o arie remarcabilă de produse de calitate superioară, destinate atât consumatorilor, cât și business-urilor. Pornind de la produsele exclusive și exclusiviste și continuând cu liniile și colecțiile de retail, suntem unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de produse de cosmetică hotelieră din România. În paralel, Royal York și-a construit un nume de referință pe piața decorațiunilor interioare.

Fiind promotori ai bunului gust și calității, tot ceea ce facem este original în concept, excepțional în execuție, ieșit din comun în ambalare și livrare. Fiecare fază a operațiunilor Royal York este destinată depășirii așteptărilor partenerilor și clienților noștri. Studiul atent și permanent al piețelor în care activăm și al consumatorilor așează Royal York cu un pas înaintea concurenței, produsele noastre fiind mereu „la zi” vis-a-vis de așteptările celor mai exigenți dintre dumneavoastră.

Prețul succesului Royal York este expertiza noastră demonstrată în proiectarea și producerea unor produse cu adevarat aparte. Faptul că niciodată nu facem rabat de la calitate înseamnă că toate săpunurile, șampoanele, cremele și celelalte produse de cosmetică hotelieră, precum și toate perdelele, rulourile, jaluzelele și celelalte produse de amenajări interioare pe care le producem și distribuim sunt absolut exceptionale, atent lucrate și testate îndelung. Rezultatul se vede prin multitudinea de clienți fideli care au ajuns să se bazeze pe expertiza și experiența Royal York în generarea de produse superioare din toate punctele de vedere.

Sejur plăcut!