Showroom Royal York in Chiajna (Ilfov)

Noul showroom Royal York reflecta pasiunea si dedicatia noastra pentru decoratiuni interioare si grija pentru a oferi clientilor, noutati din domeniu si tendinte din piata international de design interior.

In cei 23 ani de experienta de cand activam pe piata produselor pentru decoratiuni interioare, am acumulat experienta atat in ceea ce priveste produsele pe care le comercializam, cat si furnizorii cu care lucram, diversificand mereu si adaptandu-ne cerintelor pietei.

Ne-am implicat in zeci de proiecte de succes si am devenit un partener de incredere al clientilor nostri care ne-au fost alaturi in toti acesti ani.

Ce iti oferim?

In noul showroom vei gasi un ambient comfortabil, in care vei putea savura o cafea si viziona produsele expuse iar cu ajutorul specialistilor nostri poti contura accesoriile pentru casa visurilor tale. Consultanta este din partea casei  pentru ca ne place mult ceea ce facem.

Te ajutam cu masuratorile, cu montajul si cu sitemele de prindere – pana la montajul final al perdelelor, draperiilor si celorlalte elemente de decor. Mai mult, le confectionam un functie de spatiul tau, chiar si atunci cand acesta nu este generos. Daca vrei draperii si pernute in ton cu draperiile, le confectionam unicat, pe placut tau.

Prin ce ne diferentiem?

Garantia unei lucrari efectuate dupa dorinta clientului si service post garantie – feedback-ul clientilor este important si vrem sa fii multumit pana la final.

Consultanta gratuita din partea designerului Royal York in ceea ce priveste achizitia produselor dorite, la un raport optim calitate/pret – te vom sfatui in alegerea materialelor si a preturilor potrivite in functie de calitatea dorita si a bugetului pe care il ai disponibil.

Solutii personalizate in functie de cerintele beneficiarului si de cerintele lucrarii – avem cerinte speciale si dificile, de accea folosim experienta noastra in beneficiul tau!

Ce aduce noul showroom?

  • consultanta in alegerea si furnizarea de corpuri de iluminat de la marci de prestigiu (Italia, Anglia, Spania, Belgia);
  • consultanta in alegerea si furnizarea de tapet pe suport non-woven dar si hartie, cu acoperire din vinil compact, tapet textil pe suport non-woven, fibra de sticla, tapet decorativ si professional si nu in ultimul rand fototapet (Italia, Spania, Anglia, Belgia)
  • vopsea decorativa speciala – cat si manopera specializata si personalizata a aplicatorului.
  • profile decorative -cornise, scafe, brauri, plinta, accesorii
  • mobilier tapitat si colectii noi de materiale pentru tapiterii.
  • mobilier din lemn masiv, pictat manual, cu aplicatii de foita de aur si argint , si nu in ultimul rand o infinitate de oglinzi cu rame speciale (Italia)
  • articole confectionate pentru casa si cadouri ( prosoape, cuverturi, pernute, covorase de baie, fete de masa , runnere).

Daca ai o casa sau un apartament de amenajat, nu pierde timpul la zeci de magazine. Vino in noul showroom Royal York si vei gasi solutii pentru fiecare colt al casei. Suntem alaturi de tine cu idei si sugestii, in functie de personalitatea si bugetul tau.

Pentru ca la Royal York fiecare proiect este unic, la fel ca tine!

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›