Anul acesta, Mos Nicolae vine la Royal York!

In fiecare an, la data de 6 decembrie, il sarbatorim pe Sfantul Nicolae, intruchiparea darniciei. Asa ca, pregatiti-va ghetutele, lustruiti-le cum stiti mai bine si… puneti-le in picioare, pentru ca anul acesta, Mos Nicolae vine la Royal York!

Decembrie… luna sarbatorii, a cadourilor si a petrecerilor de sfarsit de an. Chiar daca majoritatea dintre noi au depasit varsta copilariei, mai toti credem in cadouri si distractie! De accea ne-am gandit sa sarbatorim impreuna – copii, parinti, bunici.

Toti copii vor primi cadouri si se vor bucura de aceasta zi speciala pentru ei.

Avem surprize si pentru cei mari. Prin inscriere la newsletter castigati automat un voucher de 24% discount la toate produsele Royal York si participati la cele 3 tombole din cadrul petrecerii. Va puteti inscrie AICI. Si pe 5 Decembrie extragem 3 castigatori!

Si pentru ca este luna cadourilor, va asteptam sa alegeti cadouri de Craciun din Colectia Royal York – produse de sarbatori pentru casa: fete de masa, naproane, pernute, lenjerii, accesorii perdele, tapet si accesorii moblier – toate cu oferte speciale de sarbatori!

Decorul va fi asigurat de Atelier Petalia iar buna dispozitie de ajutoarele lui Mos Nicolae si gazdele evenimentului. Cum arata mos Nicolae? L-a vazut cineva? Aflam raspunsul impreuna!

Printre toate acestea, asteptarea Mosului va fi pur si simplu delicioasa, presarata cu arome de scortisoara si bunatati calde, proaspat scoase din cuptor.

Anul acesta, Mos Nicolae vine la Royal York – Valea Cascadelor, Nr. 23, Stand C11-C12, in incinta Expo Top Construct! Ne gasesti cu siguranta – vei auzi veselie si copii fericiti. Vino alaturi de noi la petrecere!

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›