Culoarea anului prezenta deja pe scena marilor case de moda. Cum te poti folosi de aceasta pentru a decora casa in 2019?

Specialistii Pantone, cei care aleg culorile fiecarui an de aproximativ un deceniu, au ales deja culoarea anului 2019. Mai mult decat atat, aceasta este deja prezenta pe podiumurile prezentarilor din lumea modei si din make-up.

Din ce in ce mai multe trenduri se nasc deja in functie de aceasta culoare. Iar unul din domeniile in care se poate utiliza de minune culoarea Living Coral, caci despre aceasta este vorba, este chiar domeniul designului interior.

In design si proiectare aceasta ar putea fi o culoare cu un real succes. Ea semnifica reintoarcerea la natura, la nuantele vii pe care natura ni le scoate in cale la orice pas. Living Coral este o culoare cu o nuanta placuta de piersica si un pic de orientare spre auriu, o culoare deschisa, vie, pastelata, perfecta pentru a reprezenta buna dispozitie, fericirea si optimismul.

De asemenea, conform institutului Pantone, este o culoare foarte usor de combinat cu diverse alte nuante, fiind astfel foarte potrivita pentru creatiile vestimentare si chiar pentru decorarea casei.

Imaginati-va un set de perdele de culoarea Living Coral. Acestea ar da din start impresia unei case primitoare, ar readuce la viata locuinta voastra si ar lasa impresia unui spatiu plin de viata. In living sau in bucatarie ar fi culoarea perfecta chiar si pentru mobilier.

Cum te poti folosi de culoarea anului 2019 pentru a redecora casa?

Culoarea Living Coral este foarte usor de folosit pentru a da un aer mai entuziast casei. O atmosfera mai optimista poate fi obtinuta prin decorarea casei cu perdele in aceasta nuanta. Iar daca vrei ceva excentric, te sfatuim sa iti cauti poate o canapea cu o combinatie intre Living Coral si un negru inchis. O asemenea combinatie de culori ar fura privirile oricarui musafir care ti-ar pasi pragul, garantat.

Chiar specialistii Forbes.com spuneau ca „adaugarea culorii Living Coral in spatiul tau poate fi perceputa fie ca o declaratie e putere, fie ca un accent. Iar acest lucru nu doar ca va arata  minunat, dar va aduce in mod exact vibratia multa cautata in casa ta.”

In timp ce culoarea ar putea fi foarte deranjanta pentru unele gusturi, ea poate fi utilizata intr-o varietate de moduri pentru a se potrivi tuturor stilurilor de decor. De la scaune cu accent de lux de catifea la mese traditionale de cafea sau modele moderne de mobilier.

Aceasta culoare se va regasi in orice camera in anul 2019, declara Forbes.com.

Pentru a va bucura si voi de aceasta culoare, fie ca alegeti sa cumparati perdele cu aceasta nuanta, fie ca alegeti poate sa adaugati o alta culoare peretilor printr-o vopsea decorativa de nuanta Living Coral, puteti gasi diverse tendinte online.

Pentru idei in ceea ce priveste designul interior si produsele de decorare a casei puteti intra si pe site-ul nostru. Aici puteti gasi corpuri de iluminat, perdele si draperii pentru toata casa, jaluzele si rolete sau chiar cuverturi si pernute sau covorase decorative pentru casa.

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›