Cum a fost la petrecerea Royal York de Mos Nicolae?

Pentru ca fiecare an merita sarbatorit, am decis sa sarbatorim impreuna si 2015. Clienti, parteneri, prieteni, parinti si copii, ne-am bucurat impreuna la vederea lui Mos Nicolae, de tombola cu surprise, de dulciuri si decoratiuni interioare si de un minunat cadou Royal York, pe final de an.

Bineinteles ca Mos Nicolae a fost “vedeta” petrecerii. Toti copiii au primit cadouri si l-au imbratisat, apoi i-au spus poezii si s-au bucurat de cadouri oferite cu drag. Si de dulciuri de casa delicioase si santoase!

Si parintii au savurat dulciurile. La fel cum au savurat fiecare extragere, din ora in ora, a tombolei Royal York. Toti cei prezenti au avut parte de un dublu cadou – un voucher de 24% reducere la toate produsele Royal York cu care au si participat la tombola. Catigatorii au primit decoratiuni unicat, de care s-au bucurat.

Cu totii ne-am bucurat de prezenta invitatei noastre special – Mirabela Dauer. Mirabela iubeste copii, oameni frumosi si decoratiunile unicat Royal York si ii multumim pentru prezenta la eveniment.

Multumim partenerilor evenimentului – Dulce de casa pentru dulciurile delicioase si Petalia – flori cu poveste pentru minunatele decoratiuni de sarbatori. Si voua, celor care ati ales sa sarbatoriti cu noi!

Ne bucuram ca am putut sa fim Mos Nicolae pentru voi toti. Ne bucuram ca familia Royal York creste in fiecare an cu noi membrii. Ne asumam promisiunile facute si va multumim pentru fidelitate.

Gasiti mai multe poze pe pagina noastra de facebook. Petrecerea continua insa. Daca nu ati ajuns la party, puteti beneficia totusi de voucherul de 24% discount, daca va inscrieti la newsletter. O puteti face aici.

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›