Cum am inchis anul 2016?

Cu veselie, ca in fiecare an. A devenit deja traditie sa inchidem anul cu o petrecere pentru mici si mari – clientii, partenerii si prietenii Royal York – petrecerea de Mos Nicolae.

Cu cadouri – cei mici l-au asteptat nerabdatori si s-au bucurat de cadourile primite de la Mos. Cei mari au participat la Tombola si au castigat premii – decoratiuni interioare in spiritul Sarbatorilor. Si cu totii ne-am bucurat de colinde, miros de turta dulce, vin si portocale, in marea familie Royal York.

Cu targuri la care am adus spiritul Sarbatorilor in casele voastre – covorase, fete de mase, naproane, pernute, paturici, prosoape, lucruri dragute pe care sa le pui in casa si chiar pe masa de Sarbatori.

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat!

Cu o echipa mai mare – ne-am marit echipa si am adus alaturi de noi oameni pasionati si entuziasti, care se vor ocupa sa dea spatiului vostru o atmosfera unica, sa personalizele ofertele si sa va gaseasca cele mai bune materiale si solutii in design interior.

Cu un portofoliu mai mare de produse – pe langa oferta bogata de perdele, draperii, storuri, rulouri, plisee si panello, tapiserii, tapet si accesorii, am adaugat o oferta unica de piese de moblier pictate manual, importate din Italia, care vin sa adauge spatiului un plus de eleganta si rafinament.

Pentru a intregi oferta si a raspunde cererilor voastre, am adaugat si corpuri de iluminat, vopsele decorative, profile arhitecturale si parchet PVC.

Cu clienti multumiti – ne bucura feedback-ul pe care il primim de la client si ne dorim sa devenim din ce in ce mai buni. De aceea intrebam constant clientii daca este ceva ce putem imbuntatati si raspundem prompt la solicitarile acestora. Si ne mandrim cu laudele lor – “Va rog sa va pastrati profesionalismul si eleganta cu catre tratati clientii, aceste lucruri fac diferenta”

Pentru toate acestea va multumim si ne propunem sa ducem mai departe promisiunea de a oferi materiale de calitate, servicii impecabile si experiente unice, la fel ca tine!

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›