Cum decoram casa in 2016?

La fel ca in orice alt domeniu si in cel al decoratiunilor interioare lucrurile evolueaza de la un sezon la altul. Evolueaza textura si nuantele, stilul de aranjare si combinare a diverselor tipuri de tesaturi, accesoriile folosite, sinele, galeriile si sistemele de prindere, rulare si fixare. Ca sa alegi corect modelul care sa-ti infrumuseteze cu adevarat fereastra unei incaperi, trebuie sa apelezi la sfaturile unor specialisti.

Specialistii Royal York au ales pentru tine cateva sfaturi la inceput de an:

  • Paleta cromatica a anului 2016 este inspirata de lumea artei, iar culorile care o compun sunt extrem de calde, calme si prietenoase, avand un impact relaxant asupra psihicului uman.
  • Rose Quartz – comparata cu bobocii de floare, cu un apus de soare si cu obrajii imbujorati – aceasta culoare suava este extrem de convingatoare si in acelasi timp blanda, indemnandu-ne sa reflectam asupra naturii inconjuratoare. Poate fi asortat cu bleul Serenity si poate fi folosita in amenajarea dormitoarelor, a bailor sau in accentuarea unor livinguri romantice.
  • Serenity – o nuanta de albastru care are un fantastic efect calmant, este ideala pentru amenajarea si decorarea unor dormitoare orientate spre sud. Aceasta nuanta de albastru poate fi asortata cu rozul Quartz, ca in imaginea de mai jos.
  • Clasicul se va regasi atat in piesele de mobilier cat si la perdele si accesorii. Aceste perdele pot fi cu model sau simple si, de cele mai multe ori, sunt de dimensiuni mari.
  • La fel ca in ultimii ani, minimalismul continua sa fie un stil important in materie de amenajari interioare. De aceea, pot fi alese perdele de lux cat mai simple si care sa dea un aspect aerisit fiecarei incaperi.
  • Accesoriile sunt la mare pret in acest an, iar acestea trebuie sa se integreze perfect in liniile culorilor pe care dorim sa le utilizam in camera. In mare, pe langa culoare, accesoriile trebuie sa fie de calitate. O masuta moderna, un perete de piatra naturala, o oglinda sau o comoda, se combina aurul cu alama si diverse alte metale, se reutilizeaza si se reinventeaza lucrurile, blaturi din granit pentru bucatarie, aparate din otel inoxidabil, toate vor fi la moda in 2016.

Daca nu stii cum sa-ti reamenajezi locuinta, ce culori sa folosesti, ce mobiler sa cumperi, ce pardoseala si asa mai departe, designerii de la Royal York iti stau alaturi cu cele mai creative si mai inspirate propuneri. Inscrie-te la newsletter si beneficiezi de sfaturile noastre lunar, dar si de discounturi de sezon.

Sa aveti un an elegant si fascinant, ca lumea designului de interior #royalyork.

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›