Luna portilor deschise la Royal York

30 Octombrie – Update

Pentru ca am primit foarte multe solicitari de consultanta in design interior am hotarat sa prelungim campania de Consultanta Gratuita la tine Acasa si in luna Noiembrie. Nu mai sta pe ganduri, fa-ti un cadou de Black Friday, stai de vorba cu un Specialist in Decoratiuni Interioare Royal York!


Luna portilor deschise la Royal York!

Odata cu venirea toamnei incepem seria de proiecte pentru clientii nostri si incepem cu luna portilor deschise – oferim consultanta gratuita in design interior si amenajari interioare, serviciu GRATUIT si disponibil la domiciliul tau!

Va invitam in lumea noastra, lumea design-ului interior de cea mai buna calitate. La baza creatiilor noastre stau materiale de calitate, inovatia, imaginatia si munca echipei Royal York.

Promotie disponibila intre 19 Septembrie – 30 Octombrie.

  • Cum aleg perdelele?
  • Se mai poarta tapetul?
  • De ce sa aleg mobilier de calitate ?
  • Ce se potriveste cu ce am deja in casa?
  • Cum combin culorile?
  • Unde pot folosi vopseaua decorativa?
  • Cum schimb lookul casei fara investitii majore?

Consultanta gratuita consta intr-o discutie cu unul din designerii si arhitectii ROYAL YORK – acasa la tine, pentru a discuta concret despre idei si solutii pentru casa visurilor tale!

Vrem sa afli raspunsuri practice si sa ai acces la informatii de ultima ora in domeniul amenajarilor si pieselor moderne de decoratiuni interioare, sa inveti sa recunosti calitatea si cu bugetul pe care tu il decizi, sa alegi intotdeauna ceea ce se potriveste stilului si personalitatii tale.

Acum ai acces la sfaturi specializate – fara stress, obligatii si bani. Suna bine? Suna si fa o programare cu un consultant Royal York acum!

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›