Melania Trump aduce Casa Alba in topul celor mai urat decorate institutii. Ce decoratiuni a folosit prima doamna SUA in anul 2018?

Destul de controversata deja in spatiul online, Melania Trump a reusit, din nou, in anul 2018 sa ajunga virala prin alegerile sale in ceea ce priveste designul interior si amenajarea Casei Albe.

In urma unui material extrem de urmarit pe Instagram si Twitter, Melania Trump a fost catalogata in top cele mai proaste alegeri de design si decorare a unui spatiu (Casa Alba), in ceea ce priveste decoratiunile de Craciun.

Urmaritorii Twitter: „decoratiuni horror pentru Casa Alba” in urma amenajarii spatiului pentru Craciunul din 2018

Melania Trump a declarat pe Twitter ca a lucrat luni intregi pentru a reusi sa aduca in forma finala decoratiile de interior perfecte pentru Craciun. Insa tot ceea ce au vazut fanii controversatei prime doamne au fost niste „schelete aratand ca scena perfecta a unui film de groaza”.

Mai mult decat atat, criticii in voga ai primei doamne nu se pot abtine spunand ca „totusi este mai bine decat anul trecut, anul acesta nimerind macar culorile Craciunului”.

Ba chiar aventura nu s-a sfarsit aici. Decoratiunile interioare au readus la nastere unele dintre cele mai ilare si celebre meme-uri de Craciun. Iar pentru ca Melania nu a ezitat nici in acest an sa isi submineze criticii si sa arate in direct lipsa de respect fata de acestia, a folosit si in acest an decoratiunile pentru a-i incita pe toti la discutii.

Prin urmare, intrega perioada a Craciunului din 2018, in SUA au circulat in online o multime de meme-uri cu privire la alegerea primei doamne de a decora Casa Alba. Unul dintre cele mai viralizate il puteti privi mai jos.

Lumea a atras atentia si asupra unor scene celebre din filme care puteau fi legate de alegerea Melaniei Trump. Unii dintre comentatori a spus chiar ca aceste decoratiuni arata ca niste cornete de inghetata, facand aluzie la prima doamna (pozitionand-o pe postura de vanzatoare de inghetata).

Unii critici nu s-au oprit insa la amuzament si au postat pe retelele sociale anumite intamplari din timpul unor incidente de la protestele anti-Trump, spunand ca nu doar decoratiunile sau perdelele  alese de Melania Trump sunt o greseala, ci intreaga conducere Trump este o greseala in USA.

Voua cum vi se par aceste ornamente folosite de Melania Trump pentru a semnifica sarbatoarea Craciunului?  

Daca nici voua nu va plac si doriti sa va redecorati casa sau sa reamenajati intr-un mod mult mai stilat si mai elegant, puteti descoperi o gama intreaga de decoratiuni pentru lviing, dormitor sau bucatarie  pe site-ul nostru.

De asemenea, pentru noutati sau pentru trenduri cu adevarat de urmat in decoratii interioare si design, puteti urmari blogul nostru.

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›