Noutatea verii la Royal York Chiajna – vopseaua decorativa de interior!

Fiecare casa este unica si fiecare perete este o adevarata opera de arta. Sau asa ar trebui sa fie. Daca nu ai ales piese de mobilier cu un design aparte, nu dispera – efectele oferite de o vopsea decorativa cu certitudine sunt mai mult decat suficiente pentru a-ti crea o atmosfera fabuloasa!

Ce este vopseaua decorativa?

Compusa doar din var, pulbere de marmura si minerale, ea este capabila sa acopere cele mai mici neregularitati ale peretelui, si reprezinta uniunea dintre natura, arhitectura si design.

De ce sa alegi vopseaua decorativa?

Creeaza suprafete mate, lucioase sau sidefate, care imita piatra sau travertinul, este disponibila in zeci de culori şi acopera dintr-un singur strat micile imperfectiuni ale peretelui.

Vopseaua decorativa fascineaza prin intensitatea culorilor, eleganta, cromatica, accentele deosebite, volumul şi ambianta efectelor finale obtinute.

Sfat: Cand alegi nuanta de vopsea decorativă de interior, tine cont de tipurile de iluminare folosite!

Ce tipuri de vopsea decorativa exista?

Vopsele decorative, metalizate, sidefate, efecte perlescente aurii, argintii, iridescente, mate, vopsele cu sclipiri de diamant, vopsea cu aspect de marmura, travertin, ciment, bambus, stucco venetian si multe alte combinatii fabuloase.

In functie de modul de aplicare pot fi: Pietra Spaccata (Sparta), Pietra Levigata (lucioasa), Pietra Vissuta (model tesut, dungi) , Pietra Intagliata si Cemento Naturale (aspect ciment, beton).

    Sa luam 2 exemple:
  • SPATULA STUHHI” este format din pulbere de marmura si aditivi ce confera produsului un grad mare de aderenta la support, cat si o intindere optima in momentul aplicarii. Acest produs permite peretelui sa respire, rezista la solutii alkaline, iar prin compozitia sa este antibacterian şi antimucegai.
  • COLORE E ORO” este simbolul bunului gust şi al bogatiei. Datorita granulelor de sidef auriu, produsul innobileaza peretii care parca se bucura reactionand la lumina si schimbandu-si reflexiile in funcţie de momentul zilei si de iluminatul din ambient.

Pe restul va lasam sa le descoperiti singuri, pe site sau in showroom-ul Royal York din Chiajna Str. 1 Decembrie 1918, nr.21. Daca nu stiti ce se potriveste ambientului casei tale, contacteaza-ne si iti vom oferi tot suportul nostru pentru a face o alegere de exceptie!

Cu alegeri inspirate de vopsea decorativa de interior, casa ta poate capata un aspect unic, la fel ca tine!

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›