Obsesia anului – perdele si draperii turquoise!

Turquoise – culoarea albastra verzuie pe care toti o cunoastem si o iubim. Pentru ca aduce a mare si a vacanta? Sau poate a lumina si fericire! Specialistii in decoratiuni interioare ne spun sa o alegem fara indoiala, fiind culoarea vedeta a anului si una deosebit de ofertanta.

Este atat de ademenitoare si misterioasa si are atatea variatii incat atunci cand trebuie sa o introducem in decoratiunile interioare ni se deschide o mare de posibilitati. Alegerea unor perdele si draperii turquoise, de exemplu, este una usoara si fireasca daca stii cum sa combini aceasta superba nuanta cu restul decorului casei.

Perdelele turquoise vor lumina intreaga camera in care le alegeti si pentru a echilibra aspectul camerei le puteti completa cu detalii intunecate, cum ar fi perne decorative maro sau violet, sau mici vaze sau obiecte de sticla decorative. De ce nu, un accesoriu de mobilier care sa o puna in valoare si mai mult!

Alegeti o nuanta mai deschisa de turquoise daca aveti o camera mica si intunecata sau daca mobila si restul obiectelor sunt in culori reci. Perdelele vor inveseli atmosfera cu siguranta. Luati in calcul si un mic obiect de detaliu – cum ar fi un ciucure turquoise.

In cazul unui dormitor, includeti accente calde de culori. Perdelele turquoise sunt cu siguranta un element excelent, dar intr-un spatiu ca dormitorul trebuiesc „imblanzite” cu un portocaliu cald sau un crem elegant.

Galbenul este o culoare care se poate combina excelent cu turquoiseul. Este o combinatie luminoasa si vesela si o puteti plasa in locuri bine gandite. Daca spatiul are tavane inalte, puteti folosi si tonuri mai inchise.

O alta culoare la fel de interesanta de combinat este rosu burgund care, la fel ca turquoiseul, ofera un look regal si sofisticat. Designerul #royal va sfatuieste sa le combinati cu incredere!

Jucati-va cu diferite tente de turquoise daca doriti ca intreaga atmosfera sa se invarta in jurul acestei nuante. Utilizati diferite modele si luati in consideratie si combinatia cu accente de verde. Arata exceptional cand sunt puse laolalta.

Mai stiti moda parului ombre? De ce nu si draperii ombre? Atrag atentia vizual acolo unde sunt puse si vor fi cu siguranta punctul de atractie al unui living in care va primiti prietenii si in care petreceti timp de calitate. Pentru un aspect dramatic, peretele de langa poate fi de o culoare inchisa!

Este evident deja ca avem de-a face cu una din cele mai suprinzatoare culori in materie de decoratiuni interioare? Atunci nu va ramane decat sa ne faceti o vizita si sa hotaram impreuna ce aspect sa dam locuintei dumneavoastra – visatoare, eleganta, dramatica sau pur si simplu, unica – la fel ca tine!

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›