Parchetul PVC – Cel mai nou produs la Royal York

Toamna se numara produsele inovative la Royal York!

Pentru ca v-am obisnuit ca frecvent sa aducem produse noi si inovatoare in ceea ce priveste decoratiunile interioare, in acest sezon va prezentam o noutate pentru podele – parchetul PVC!

Domeniul amenajarilor interioare este unul foarte dinamic, iar materialele de finisaj care tot apar sunt de-a dreptul uimitoare.

De ce sa alegi podelele finisate?

In primul rand pentru ca sunt usor de curatat. Au o suprafata robusta si o rezistenta crescuta la impact. Si nu in ultimul rand, au un design minunat, apropiat de lemnul natural.

Se monteaza foarte usor, in toate camerele din locuinta dumneavoastra. Ele sunt foarte rezistente si potrivite pentru orice interior: in sala de dining, in dormitor, de asemenea si in baie, bucatarie sau in hol. Totodata sunt potrivite si pentru birouri sau magazine.

Avantaje: este foarte rezistent la uzura dar cu un aspect natural, cald sub picioare, cu un efect moale la atingere si este 100% rezistent la apa. Podelele noastre sunt silentioase si cel mai important – sunt spectaculoase!

Printarea 3D/HD – ne permite sa cream modele care sunt aproape identice cu cele originale. Stratul de protective cu care sunt dispuse podelele noastre le fac sa fie foarte rezistente la pete si la zgaraieturi. Fiecare parte este unica si de o calitate uluitoare.

Rezistenta la apa – calitatile unice a RCB-ului fac podelele sa fie rezistente la apa. Aceasta podea poate sa fie instalata in orice camera din casa, chiar si in bai si bucatarii.

Usor de curatat – podelele noastre pot fi curatate doar cu apa si sapun oricat de des doriti.

Blocarea Sunetelor – placa din RCB impreuna cu cea de antifonare fac o podea extreme de silentioasa. Contactul si impactul sunt reduse si mult mai putin transferate straturilor din interior.

Clasa R-9 anti alunecat – o suprafata special creata garanteaza o podea care intocmeste toate standardele si creste siguranta impotriva alunecarii in camerele umede.

Rezistent la pete – Proprietatile unice a RCB-ului impreuna cu suprafata speciala de protectie rezulta intr-o podea rezistenta si curata.

Sistem Click – Datorita sistemului nostru “click” si sistemului de izolare a sunetului, podelele noastre sunt usor de instalat. Instalarea se face rapid si de asemenea si in camerele mici .

Rezistenta la micro zgarieturi – Suprafata exceptional de robusta asigura o rezistenta impotriva zgaraieturilor si a impacturilor.

Eco – Toate produsele noastre nu contin plastifianti si formaldehida. Ele sunt 100% durabile si reciclabile.

Royal York te poate ajuta sa alegi un astfel de sistem decorativ de pardoseala foarte rezistent, durabil si stabil. Poti beneficia de ultima inovatie in materie de parchet, apeland la un expert in domeniul pardoselilor profesionale, care iti poate asigura calitatea si performanta produselor sale, precum si a serviciilor de montaj!

Vrei sa afli mai multe? Te asteptam la Showroom – in Chiajna, Str. 1 Decembrie 1918, nr.21.

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›