RoyalYork te invita la Targ de Craciun

Si nu doar la unul, ci la 3 targuri. Despre ce este vorba? Despre targ-uri cu vanzare de produse cu specific de sarbatori – fete de masa, naproane, pernute, covorase, paturici, prosoape, lucruri dragute pe care sa le pui in casa si chiar pe masa de sarbatori :).

    Sa va povestim mai in detaliu:
  • Networking Xmas Fair – Primul targ are loc Joi 15 Decembrie. Este vorba despre un targ mai mare, organizat de comunitatea de business networking MORE. Acolo nu vom fi singuri, deci pe langa produsele noastre veti gasi o multime de accesorii, bijuterii, cosmetice, parfumuri, promotionale, textile, dulciuri, produse bio. Targul are loc la Hotel Marshal Dorobanti, de la ora 17:00. Mai multe detalii aici
  • O Avanlansa de PromotiiSambata 17 Decembrie – la showroom-ul nostru din Valea Cascadelor 23, in incinta Expo Top Construct, intre orele 10:00 si 15:00.
  • Christmas Home&Deco RoyalDuminica 18 Decembrie – la cel mai nou showroom RoyalYork, in Pipera 61, vis-a-vis de biserica Pipera, intre orele 10:00 – 13:00. Va asteptam intr-o atmosfera calda si prietenoasa, si cu o felie de cozonac – valabil si in Valea Cascadelor.

Pe scurt, ne-am organizat in asa fel incat sa ai posibilitatea sa vii la noi acolo unde iti este mai usor.

Si nu uita de voucherul de 20% reducere la ORICE! Inscrie-te, descarca voucherul si vino cu el la targ! Bucura-te de reduceri si de produse frumoase de sezon!

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›