Un nou showroom Royal York – Bd. Ghencea, 158!

Un nou showroom RoyalYork

Martisorul nostru pentru tine este special si unul asteptat cu interes – un nou showroom Royal York – mai aproape de tine, mai multe produse, aceeasi calitate #royalyork.

Te invitam de luni pana vineri, in intervalul 10-19 si in weekenduri: sambata 9-16, duminica 9-14 – sa parcurgi lumea noastra, lumea design-ului interior de cea mai buna calitate.

Iti punem la dispozitie o mare varietate de materiale si texturi – poliester, bumbac, in natural sau combinat, matase naturala sau combinata, catifea de bumbac – si o multime de produse: perdele, draperii, storuri romane, cuverturi, tapet, profile decorative

Noutatea vine dintr-o gama larga de produse auxiliare, mobilier realizat pe comanda: canapele, mobiler de living, dormitor, bucatarii – care vin sa completeze pasiunea pentru locuinte frumos amenajate si unice, la fel ca tine!

Ne poti si propune materiale si modele preferate si vei beneficia de consiliere specializata de catre un architect sau un designer specializat.

Iti oferim consultanta pe durata intregului proiect, incepand de la materialele componente ale structurii de rezistenta si terminand cu ultima vaza asezata intr-un anume colt care schimba configuratia cromatica a camerei.

Fiind promotori ai bunului gust si calitatii, tot ceea ce facem este original in concept, exceptional in executie, iesit din comun in ambalare si livrare – si asa ne propunem sa fie si experienta ta in casa Royal York.

Te asteptam sa ne vizitezi in Bd. Ghencea, 158 (langa Rompetrol) si sa cream impreuna spatii practice, moderne si accesorizate personalitatii tale!

Tel + WApp + FB Mess + Email
Email ›
FB Mess ›
Telefon ›